Produkty pro itálie výlety (15)

Květinové Gelato

Květinové Gelato

Flower Gelato 8%-16% CBD. Hydroponické pěstování, 100% biomasa Certifikovaná a organická konopí získaná prostřednictvím autorizovaného pěstování Pečlivě vybráno, aby se zajistily vysoké standardy kvality a jednotnosti. Není určeno k požití Hodnota THC méně než 0,2%
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Mollis

Mollis

Mollis vlhčené ubrousky
Italská rajčatová omáčka

Italská rajčatová omáčka

Nic lépe než rajče nepředstavuje v naší představivosti venkov v plném létě, zemědělský život, slunce a vůně země. Možná je tu něco jiného, pole pšenice, že? Vezměte pšenici, vezměte rajče a co z toho může vzniknout? Talíř těstovin. Rajčatové omáčky Casa Di Cecco přesně oslavují tuto spojení mezi rajčetem a pšenicí. Jediné, co děláme, je zjednodušit práci mezi oběma a bavit se tím, že vám je představíme „na všechny způsoby“. Dejte vařit těstoviny a přidejte jednu z našich rajčatových omáček, a je to hotové. Vítejte v Casa Di Cecco.
Olivy

Olivy

La Perla Černé olivy v plátcích, v nálevu, černěné 4.250 ml Poskytovatel nenabízí podrobný popis produktu. VELIKOST: 4.250 ml ZNAČKA: La Perla RECEPTURA: v nálevu, černěné DRUH: Černé olivy BALENÍ: 6 VARIANTA: v plátcích
pizza

pizza

Předvařená mražená pizza s tlustým a nadýchaným těstem
Italské sýry

Italské sýry

BUISSON je velkoobchodník s italskými sýry Exportní prodej italských sýrů Distributor italských sýrů v Rungis
Řemeslné Tarallini

Řemeslné Tarallini

TARALLI S CHILLI, SÝREM A PEPŘEM, OLEJEM A VÍNEM, S FENYKLEM A ČERNÝMI OLIVAMI.
Toluén

Toluén

Rozpouštědlo
UVA PIZZUTELLA

UVA PIZZUTELLA

CHARAKTERISTIKY SEVERNÍHO BARESE
Černé olivy

Černé olivy

Černé olivy
Olivy

Olivy

Jak název napovídá, tyto černé olivy se pěstují v blízkosti města Kalamata v jižní části poloostrova Peloponés. Jsou také nazývány Kalamon. Mají podlouhlý, mandlový tvar, tmavě fialovou barvu, jsou šťavnaté a mají tenkou slupku. Jsou marinovány v solném nálevu, olivovém oleji a vinném octu, což jim dodává jemné vinné aroma a jedinečnou chuť. Jsou tak velké, že je lze použít při vaření, protože se nerozpouštějí. 4,2 kg
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
italské speciality

italské speciality

Tady se nehraje. Je tu hrdost lidí z Piemontu, Abruzza, Umbrie a Toskánska, skutečných znalců potravin. To oni vytvořili historii a oslavili jeho ctnosti v průběhu času. Vztah mužů, rosy, psů a trpělivosti: hledání. Perly, které pro vás našla a připravila Casa Di Cecco, jsou plodem práce těchto odborníků, nejprve hledačů pokladů a poté gurmánů. Protože zatímco na jedné straně je tajemství hledání, na druhé straně je pohostinnost gastronomie, kterou vám nabízí Casa Di Cecco.